Psihologie clinica

In cadrul cabinetului se lucreaza pe anxietatedepresieatacuri de panicafobiitulburari de personalitateterapie de cuplutulburari de dinamica sexuala, metoda de  lucru fiind de tip cognitiv-comportamentala cat si integrativa

Fiecare isi construieste propria lume din interiorul sau, subtil, vital, irezistibil si dupa cum ne folosim forta gandului  avem parte de bucurie sau tristete, succes sau cadere.  Oamenii, situatiile si evenimentele sunt relative, tot ceea ce se afla in jurul nostru, a fost cladit in noi si in procesul nostru interior de gandire.

Lumea exterioara este o reflectie a ceea ce se afla interiorul nostru, asa ca daca starea generala nu este cea pe care ne-o dorim , este necesar sa cautam motivul in interiorul nostru.  Indiferent despre ce situatie este vorba, cauza se afla in constiinta ta, inainte ca ea sa caute expresie.

Omul poate sa se schimbe pe sine, sa se recreeze, sa fie propriul sau stapan, subconstientul sau fiind un punct esential, care in momentul in care este accesat in mod constient ne deschide calea catre ceea ce dorim sa se manifeste in realitatea noastra. Pentru acest lucru ai nevoie sa fii ghidat de un specialist care te va ajuta sa inveti cum sa accesezi cele mai profunde parti ale tale , sa ti le activezi si sa ti le folosesti.

Consilierea psihologica este o relatie ce se stabileste intre psiholog si persoana care doreste sa se schimbe, bazandu-se pe o forma speciala de comunicare ce  implica ascultarea,  cu scopul de a oferi acestuia oportunitatea de a descoperi si clarifica anumite aspecte din viata sa, de a se dezvolta personal.

Care este scopul consilierii psihologice?

Scopul consilierii este de imbunatatire a starii generale, prin autocunoastere, acceptare de sine si acceptare a celorlalti, inclusiv imbunatatirea relatiilor cu cei din jur.

Ce este consilierea psihologica?

Consilierea nu este o relatie de prietenie, consilierul nu este un sfatuitor, nu judeca ci il ghideaza pe cel ce ii solicita suportul astfel incat sa isi identifice problemele si sa si le clarifice astfel incat viata sa sa devina mai frumoasa.