PSIHOLOGIA MUNCII & TRANSPORTURILOR & SECURITATE NATIONALA

PSIHOLOGIA MUNCII & TRANSPORTURILOR & SECURITATE NATIONALA

In cadrul cabinetului nostru se pot obtine avize psihologice pentru evaluarile periodice de resurse umane, avize psihologice pentru conducatorii auto, categoria A, B, avize psihologice lucratori la inaltime, avize psihologice permis de port arma neletala, avize psihologice pentru ambarcatiuni de agrement.

Conform, H.G.355 din 2007 privind supravegherea sănătăţii lucrătorilor, H.G. 1169 din 2011 pentru modificarea şi completarea H.G. 355 din 2007, precum şi Legea 319 din 2006,  angajarea, reluarea sau schimbarea activităţii de bază a unui salariat, promovarea acestuia, indiferent de pregătire şi vârstă, este necesar să se facă, numai după ce, în prealabil, a efectuat un control medical şi o verificare a aptitudinilor psiho-profesionale.

In acest sens, inainte de a fi semnat contractul individual de munca, angajatorul este obligat sa aiba pentru viitorul salariat, fisa de aptitudini de medicina muncii insotita de evaluarea psihologica specifica postului pe care il va ocupa.

De asemenea, pentru permisele de port arma se solicita avizul psihologic emis de catre un psiholog cu compente in psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale.