In momentul orgasmului, femeia poate materializa orice doreste!

Pasul 1: ai nevoie sa crezi

Orgasmul nu iti apare intre picioare, ci intre urechi.

Imaginatia unei femei este elementul esential al dorintei ei. Ai nevoie sa crezi ca poti avea mai mult decat un orgasm si sa cauti in mod constient orgasmele multiple. Cu cat vei actiona mai mult in aceasta directie, cu atat mai mare este probabilitatea de a avea un orgasm multiplu. Da-ti voie sa experientezi.

Pasul 2: Foloseste-ti imaginatia

Imaginatia ta este elementul fundamental al dorintei tale. Cu cat esti mai excitata, cu atat ai mai multa energie sexuala si iti va fi mai usor sa ai orgasme multiple.

Identifica ceea ce te stimuleaza, conecteaza-te mental cu ceea ce te face sa iti activezi energia sexuala.

Retine insa ca daca in timpul actului sexual cu iubitul tau tu te gandesti la o alta persoana diferita de el, nu se va realiza schimbul de energie dintre voi, iar forta voastra fizica si spirituala se reinoieste numai daca va conectati atat in plan fizic cat si in plan mental.

Pasul 3: zonele placerii

Ai nevoie sa iti cunosti zonele corpului ce iti provoaca placere. Este important sa ii arati partenerului tau cum ti-ar placea sa fii mangaiata, sa ii dai feed back continuu, verbal sau non verbal.

Pasul 4: Cunnilingus

Cere iubitului tau sa iti faca sex oral.

Limba este un instrument perfect pentru stimularea clitorisului pentru ca este puternica, flexibila si moale, in acelasi timp.

Elimina rusinea si renunta la credintele limitative ca este vulgar. Cercetarile in domeniul sexualitatii au aratat ca femeile carora li se face sex oral ajung mult mai usor la un orgasm multiplu.

Pentru a elimina tabuurile legate de sexul oral sa stii ca diversitatea si concentratia bacteriilor din gura unei persoane rivalizeaza cu concentratia din zona perineului si din zona vaginala.
Nimeni nu se va „murdari” daca va saruta organele genitale ale iubitului sau iubitei.
Daca faci frecvent baie, organele genitale vor fi suficient de curate pentru ca iubitul tau sa ti le sarute.

Pasul 5: Clitorisul

Asigura-te ca beneficiezi de mangaierea clitoridiana optima. Fie ca te mangai tu , fie ca il lasi pe iubitul tau sa o faca, cu cat clitorisul este mai stimulat cu atat ajungi mai repede la un orgasm multiplu. Daca ai un al doilea orgasm, va fi mult mai usor sa fii multiorgasmica data viitoare pentru ca trupul se adapteaza la tiparele orgasmelor multiple si poate sa le reproduca foarte usor.

Pasul 6: Punctul G

Stimularea vaginala combinata cu cea clitoridiana poate amplifica foarte mult placerea si probabilitatea de a avea orgasme multiple.

Primele orgasme apar in clitoris, iar pe masura ce se activeaza din ce in ce mai mult se produce orgasmul vaginal, care este extrem de satisfacator.

Exercitiile zilnice de prezenta impreuna cu cele de amplificare a energiei sexuale si cele cu exercitiile cu oul de jad te vor ajuta sa iti pastrezi nivelul energiei sexuale ridicat si te ajuta sa ai orgasme multiple.

Love