Bine ai venit! 

La cursul intensiv:

Amplifica-ti Energia Feminina prin Armonizarea relatiei cu Strabunii Tai

Verifică, te rog, și în folderul Spam sau Promotions (dacă folosești Gmail) pentru ca iti voi trimite toate indicatiile pentru acest curs pe email.

Asigură-te că muți e-mailul de la mine în inbox, ca să fii mereu la curent cu ce avem important și valoros pentru tine. 

Hai sa iti spun la ce curs te-ai inscris:

Cursul se va desfasura pe o perioada de 8 zile, in perioada 24 mai- 31 mai, va fi o intalnire live pe data de 24 mai, de la ora 19.00-22.00 si una pe data de 31 mai, in acelasi interval orar.

Ambele live-uri se vor incheia cu cate o meditatie de conectare cu strabunii nostri.

Aceste 2 live-uri le vei primi si in varianta inregistrata astfel incat tu sa ai access la ele permanent.

In intervalul 24 mai- 31 mai , vei primi zilnic in grupul de whatsapp, pe care il voi constitui special pentru acest grup, in varianta audio, informatii si tehnici de lucru care sa te ajute sa iti armonizezi relatia cu strabunii tai , iar la final vei primi un program pe care tu sa il parcurgi pe o perioada de 40 zile ce te va ajuta in acest sens.

De asemenea, eu voi fi prezenta zilnic in acest grup de whatsapp pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru a te ajuta sa intelegi si sa depasesti ceea ce vei descoperi, pe masura ce vei merge din ce in ce mai adanc in trecutul familiei tale.

Pentru ca imi doresc ca informatia mea sa ajunga la cat mai multe fete, poti invita GRATUIT o prietena sa vina cu tine la curs si sa beneficieze de aceste informatii extrem de valoroase.

Ca si bonus suplimentar, dupa finalizarea cursului, vei primi ca bonus acces GRATUIT in platforma www.femeiamagnetica.ro. In aceasta platforma vei avea access la o multitudine de meditatii, ritualuri, practici energetice, practici de atragere a abundentei si amplificare a feminitatii si sexualitatii cat si cele 2 cursuri, in varianta inregistrata: “Activeaza Zeita din tine” si “Iubita Orgasmica”.

Investitia pentru acest curs este de 710 lei  iar plata poate fi efectuata in urmatoarele variante:

  • transfer bancar in  contul de mai jos:

 C.I.P. BIRLICA ADRIANA

CIF 40020333

IBAN RO83 INGB 0000 9999 0854 4826

BIC code (SWIFT) INGBROBU

(daca doresti sa iti emit factura pe persoana juridica, te rog sa imi transmit datele)

  • Plata prin revolut:

numarul de telefon 0734.057.157 il am inregistrat pe revolut.

  • Plata prin western union.

Dupa ce vei face plata, vreau sa te rog sa imi trimiti confirmarea pentru a te adauga in grupul nostru de whatsapp.

Pentru orice intrebare, neclaritate ai, te rog sa imi trimiti mesaj pe whatsapp.

 

Abia astept sa ne cunoastem!

Adriana

De asemenea, daca inca nu esti in grupul nostru te invit in Grupul de Facebook Femeia Magnetica , grup  destinat exclusiv femeilor, unde voi putea  sa iti ofer cat mai multe materiale, sa iti raspund la intrebarile pe care tu le ai despre feminitate, sexualitate cat si armonizarea relatiei cu trecutul tau si multe alte surprize.