Amplifica-ti Energia Sexuala si Transforma-te in FEMEIA MAGNETICA! 

Învață intr-un mini-curs  GRATUIT  cum controlul constient al energiei sexuale te poate transforma in femeia senzuala, feminina, pasionala, vesnic tanara, cu incredere in sine, ce  atrage cu usurinta partenerul dorit si materializeaza  ceea ce isi doreste!

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi materialele gratuite pe care le-am pregatit special pentru tine

Marketing by

Ce vei invata la acest mini-curs?

Cine sunt eu?

Adriana Birlica – sunt psiholog, antreprenor, dezvoltarea personala am inceput-o in cadrul Asociatiei de Psihoterapie Integrativa  si continua pana voi pleca de pe aceasta planeta, sunt formator, practician radiestezist, consilier dezvoltare personala, dar mai mult decat atat, sunt FEMEIE si mama de baiat si am hotarat sa  imi dedic toata viata  cautarilor pentru a deveni cea mai buna versiune a mea.

Ce ma recomanda sa vorbesc despre amplificarea energiei sexuale?

In primul rand, viata mea, multele experiente prin care am trecut pana am constientizat ca puterea noastra a femeilor se afla in modul cum ne gestionam energia sexuala, cat si experienta profesionala cu femeile ce si-au schimbat viata lucrand cu mine. Eu am irosit aproape jumatate de viata cautand solutii in exterior si incercand sa il schimb pe cel de langa mine, cand de fapt solutia pentru viata traita usor, frumos si bine se afla in interiorul meu.  

Stiu cum este sa fii inselata, sa nu fii observata, stiu cum este sa traiesti langa un barbat in care nu mai ai incredere, stiu ce inseamna singuratatea in doi  si, mai mult decat atat, stiu cum este sa iti cresti copilul singura. Stiu, pentru ca toate acestea le-am trait intens si mult timp si au durut al naibii de rau, dar ceea ce nu te omoara, te face mai puternica.

Tocmai pentru ca mi-am dorit din tot sufletul sa  traiesc altfel, la un moment dat Dumnezeu m-a auzit si mi-a scos in cale oamenii, cartile, cursurile care sa ma ajute sa ma ridic de jos, sa ma scutur de praf si sa ma reinventez. Asa am invatat ca iubirea pe care o primesc este egala cu iubirea pe care mi-o daruiesc si am inceput sa traiesc o viata plina de inspiratie, o viata a carei putere vine din Spiritul Meu ce imi confera continuu optimism si siguranta, am invatat cum sa ma bucur de viata, lucru care cu mult timp in urma mi se parea imposibil, iar toate acestea au fost posibile prin amplificarea si gestionarea corecta a energiei sexuale.  Tocmai pentru ca eu am reusit, acum vreau sa impart si cu tine tot ceea ce pe mine m-a ajutat sa ma eliberez ca sa pot trai in armonie cu tot ce este in jurul meu.

 Cum se va schimba viata ta dupa ce vei parcurge acest mini-curs GRATUIT?

Dupa ce vei parcurge acest mini-curs vei putea sa:

  • iti recunosti emotiile dureroase din trecut, somnolenta spirituala, dependentele psihologice si vei invata cum sa ti le depasesti pentru a te bucura de feminitatea si sexualitatea  ta; 
  • iti confrunti demonii tai interiori si sa  capeti puterea de a-i reduce la tacere pentru a te debloca din starea de victima si lipsa a stimei de sine si a-ti activa magnetismul.
  • stai fata-n-fata cu suferinta din interiorul tau ca sa poti avea acces la bucuria autentica si a-ti activa creativitatea, blandetea, caldura;
  • sa fii constienta de energia ta sexuala si vei sti cum sa ti-o amplifici pentru a deveni magnetica, irezistibila.
  • sa iti gestionezi constient energia sexuala astfel  incat sa obtii cea ce iti doresti
  • Dupa acest mini-curs, TU VEI FI SCHIMBAREA PE CARE O ASTEPTI DE ATATA TIMP PENTRU CA VEI STI CUM SA ITI GESTIONEZI AMBELE ENERGII: MASCULINA SI FEMININA. 

Introdu adresa ta de e-mail pentru a parcurge materialele GRATUITE pe care le-am pregatit special pentru TINE

Marketing by