LEGEA ATRACTIEI- CUM SA O MANIFESTAM CONSTIENT

LEGEA ATRACTIEI- CUM SA O MANIFESTAM CONSTIENT

Noi ne putem programa sa atragem lucruri ce nu ne plac si tot noi ne putem programa sa atragem lucruri minunate, pe care ni le dorim, iar unul din secretele acestei vieti este sa invatam cum facem acest lucru in mod constient. Este important sa invatam ce anume face diferenta, care este secretul , de fapt.

Sa presupunem ca ne dorim ceva , dar ne incepem ziua, prin a ne uita la stiri, prin a vedea lucruri urate, prin a vedea partea urata a societatii in care traim, si chiar daca noi spunem ca nu ne afecteaza ceea ce vedem si auzim, ducem inconstient in minte frica, teama, neincredere, asa ca in interiorul nostru se afla suma a tot ceea ce auzim si vedem pe parcursul unei zile si incepem prin a ne gandi : sper sa nu mi se intample si mie ceea ce am vazut la televizor, deci, frica, teama, nesiguranta.

Atat manifestarea in plan fizic a ceva ce ne dorim cat si a ceea ce nu ne dorim reprezinta aplicarea legii atractiei. Tot ceea ce exista in jurul nostru, in viata noastra ne arata ceea ce se afla in interiorul nostru. Daca noi am da energia nostra numai catre lucrurile pe care ni le dorim, viata noastra ar arata cu totul si cu totul altfel, iar aceasta inseamna sa reusiti sa va insusiti deprinderea de a va crea ziua, in detaliu, atat cu  ce vreti sa faceti cat si cu ce simtiti raportat la ceea ce v-ati planificat sa faceti,  veti vedea ca viata voastra va fi alta pentru ca fiecare om are capacitatea de a primi de la univers absolut tot  ceea ce isi doreste

Ca sa intelegem iau un exemplu: dorinta: “ne dorim sa atragem in realitatea noastra o persoana ce ne place”, dar intra mintea in actiune si incepe sa iti spuna:   dar poate nu esti prea bun/buna pentru ea/el, nu cred ca te place, nu merit sa fiu iubit/iubita, sunt prea batran/batrana, sau ganduri precum toti barbatii sau toate femeie sunt intr-un anume fel , si multe astfel de ganduri,  e ca si cum noi inspiram dorinta de iubire si expiram dorinta de frica, iar unirea celor doua: iubire cu frica provoaca o senzatie de suparare.

Adica daca iti spui: vreau sa fac asta sau vreau sa mi se intample asta , incepe prin a lucra pentru ceea ce vrei sa faci, concret, nu te face doar ca lucrezi pentru visul tau, lucreaza continuu , da-i toata energia ta, combustibilul pentru dorintele noastre este dat de energia pe care o investim in cee ce ne dorim, si lasa universul sa isi faca treaba, nu cadea in capcana mintii de a cauta raspunsuri cum e posibil si daca nu se intampla, universul nu poate fi pacalit.

Daca tu nu stii unde vrei sa ajungi cu dorinta pe care o ai,  nu vei ajunge nicaieri, prin urmare pentru a fi cu adevart liber, fii constient de puterea ta, odata ce iti vei da seama ca tu poti schimba orice , viata ta va fi diferita.

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *