Adriana Birlica –  psiholog, life coach, mentor misiune personala, theta healer, NLP Master, practician radiestezist, facilitator constelatii sistemice si antreprenor, autor de cursuri on line, destinate exclusiv femeilor („Activeaza Zeita din Tine si Peste 40 ani” si „Iubita Orgasmica„, fondatoarea grupului de Facebook „Femeia Magnetica” , cu dezvoltarea personala parcursa in cadrul Asociatiei de Psihoterapie Integrativa.

Te-ai saturat sa te prefaci ca esti bine, să te faci ca nu observi ca bați pasul pe loc, sa te simti deconectata de propria ta persoana si blocata in a putea sa iti faci o relatie? Simti ca esti prea batrana ca sa iti mai doresti sa te bucuri de viata?

Simti ca nu iti gasesti directia si indiferent ce faci , vezi ca nu se concretizeaza nimic? Te-ai săturat sa taci de teama ca cel de langa tine te-ar putea abuza?

Te-ai saturat sa vezi ca indiferent cate relatii ai avut, toate au fost identice si s-au termina la fel  si simti ca te-au distrus bucata cu bucata, iar  golul interior pe care il ai se mareste de la zi la zi?

Te simți captivă în propria viață? Te-ai saturat sa te minti ca maine va fi mai bine, desi in interiorul tau constientizezi ca timpul nu rezolva problemele ci acest lucru il poti face doar tu, dar nu ai curajul necesar?

Simti cum furia, frământările interioare si amărăciunea au pus stapanire pe tine? Te simti nedreptățită sau persecutată de soartă sau de de cel de langa tine?

Esti din ce in ce mai confuza si ai inceput sa crezi ca toti barbatii sunt intr-un anume fel si refuzi sa mai cunosti pe cineva pentru ca te simti incapabila si neincrezatoare in propria persoana si te programezi , din start, ca va fi un esec?

Atunci ai nevoie sa incepi sa lucrezi tu cu tine, iar eu sunt aici pentru a te insoti in aceasta calatorie spre sinele tau, spre Femeia Magnetica din tine , spre Zeita din tine.

Stiu ca atat bucuria cat si tristetea sunt doar alegeri, pe care noi le facem, de cele mai multe ori, inconstiente, asa ca te invit sa inveti sa traiesti in armonie cu tine si cei din jurul tau, sa te poti bucura de viata pentru ca tu ai venit in aceasta viata sa traiesti in placere si satisfactie.

Puterea se afla in noi, iar in momentul in care o descoperim, nimeni si nimic nu ne mai sta in cale.
Am venit pe aceasta planeta pentru a ne bucura de tot, de ce sa nu o facem? Este foare usor!

Te astept sa te descoperi:  0755.567.212, e-mail: office@adrianabirlica.ro