Despre mine

Despre mine

Adriana Birlica –  psiholog cu drept de libera practica in urmatoarele specializari: psihologie clinica, psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, securitate si siguranta nationala cat si practician radiestezist si consilier dezvoltare personala, cu dezvoltarea personala parcursa in cadrul Asociatiei de Psihoterapie Integrativa.

In cazul in care te confrunti cu o tristete, furie, atacuri de panica, anxietate, depresie, anorexie, bulimie, dependenta de substante sau dependenta de persoane, relatie de cuplu nearmonioasa, un job care te nemultumeste, atunci ai nevoie sa lucrezi tu cu tine, iar eu sunt aici pentru a te insoti in aceasta calatorie spre sinele tau.

Stiu ca atat bucuria cat si tristetea sunt doar alegeri, pe care noi le facem, de cele mai multe ori, inconstienti, asa ca te invit sa inveti sa traiesti in armonie cu tine si cei din jurul tau, sa te poti bucura de viata. Cred in divinitate, cred in lumina, cred in iubire, cred in mine si cred ca orice devine posibil daca ne dorim acest lucru.

Puterea se afla in noi, iar in momentul in care o descoperim, nimeni si nimic nu ne mai sta in cale.
Am venit pe aceasta planeta pentru a ne bucura de tot, de ce sa nu o facem? Este foare usor!

Te astept sa te descoperi:  0755.567.212, e-mail: office@adrianabirlica.ro