Consiliere  Psihologica

Consiliere Psihologica

In cadrul cabinetului se lucreaza pe anxietate, depresie, atacuri de panica, fobii, tulburari de personalitate, terapie de cuplu, tulburari de dinamica sexuala, metoda de lucru fiind cognitiv-comportamentala cat si integrativa.

A lasa viata sa ti se intample este un lucru iresponsabil, insa a crea viata pe care ti-o doresti este un drept divin pe care il avem cu totii.

Tot ceea ce traim acum, tot ceea ce suntem acum este creatia noastra. Noi am facut posibil totul. Inseamna ca daca noi am putut face tot ceea ce traim in prezent, suntem creatori. Printr-o deductie logica inseamna ca putem sa cream atat bine cat si rau. Deci, sta in puterea noastra ceea ce alegem,  bucuria sau tristetea. Ai incercat sa te gandesti vreodata  cum ar fi ziua fara tine?  Cum ar fi ziua daca ai constientiza ca ceea ce cunosti, ceea ce spui,  conteaza si ca intr-adevar  este modul in care ti s-a format realitatea? Acum ce ai face daca ai cunoaste cum sa iti creezi ziua?

Consilierea psihologica este: individuala, de cuplu, de grup, implica persoane de varste diferite (consiliere psihologica pentru copii si adolescenti, adulti, varstnici), fiind o intervenție psihologică asupra uneia sau mai multor persoane ce se realizeaza prin mijloace și metodologii specifice ce țin de un cadru clinic și teoretic și care urmărește diminuarea sau înlăturarea unor simptome sau comportamente și reechilibrarea acestora prin modificarea cauzelor și/sau uneori prin restructurarea personalității.

De ce consiliere psihologica?

Avand in vedere ca oamenii comunica intre ei prin cuvinte, iar cuvintele sunt expresia gandurilor si emotiilor, acestea reflecta activitati a anumitor zone din creier. Prin folosirea anumitor cuvinte se activeaza anumite zone din creier, daca folosim alte cuvinte, se poate invata sa se activeze alte zone din creier si astfel apare schimbarea.

Cum functioneaza consilierea psihologica?

In cadrul sedintelor de consiliere psihologica se lucreaza cu diverse tehnici  (modalitati de folosire a limbajului verbal si non verbal)  care sa permita  activarea anumitor zone  cerebrale ale clientului (anumite harti neuronale).

Creierul nostru se formateaza continuu pe baza experientelor verbale si non verbale care raman intiparite sub forma hartilor neuronale preferentiale ce pot fi modificate in cadrul sedintelor de consiliere psihologica.

Selecteaza serviciul dorit: